Putovanje sa psima

Svi smo u nekom trenutku iskusili veselje zbog dugo očekivanog odmora , ali često je slučaj da ne dobijemo što smo očekivali.
Prvi problemi pojavljuju se pri odabiru apartmana za odmor. Gde ćemo ići? Jer dragi Rover mora poći s nama, i trebao bi tamo uživati baš kao i kod kuće. Ups!- tu se javlja problem- baš kao i kod kuće! Dakle, na odmoru smo, i trebali bismo moći postići kompromis...slažete li se? Mi da. A Rover? Oće li biti zadovoljan spavajući u kavezu za pse ili u autu? Ili bi htio i on odsesti u apartmanu? Šteta što su svuda tepisi, i što je nekoliko prethodnih pasa već učinilo nered, a i Rover smatra kako bi trebao obeležiti svoje područje.

Je li sigurna ograda u vrtu zapravo samo mali grmić preko kojeg će Rover preskočiti kako bi se družio sa drugim psima? Ne zaboravimo na krevet za nas, vlasnike. Naravno da nam ne smeta što su i drugi psi već spavali u njemu...ili?
Zatim plaža za pse. Samo pet minuta od smeštaja. Ipak, odjednom se javlja problem: gdje je pobogu nestalo more? Možda bi bilo pametno da smo na karti proverili gdje se smeštaj nalazi, a ne da smo verovali ljubaznoj gospođi preko telefona. Jer, šokirani,moramo priznati da je plaža za pse zapravo jezero za pecanje, gdje je Rover nepoželjan, a more je udaljeno dva sata. Svim ovim problemima se nismo nadali. Glas sa druge strane žice bio je prijateljski i uverio nas je kako je područje idealno za ljude i ljubimce! Tek nekoliko primera nevolja koje nas mogu snaći. Stoga je dobro temeljito isplanirati putovanje i u detalje se raspitati prije nego se odlučite na put. To vam štedi živce i garantuje divan provod sa ljubimcima.

No Comments Yet.

Leave a comment