Visok, vrhunski kvalitet

Pet zvezdica za cetiri sapeNaš cilj je razvijati uspešne proizvode, čime jačamo najstarije poznato prijateljstvo između ljudi i životinja. Proverenim sastojcima i najnovijim metodama proizvodnje osiguravamo visok standard i kvalitet. Razvili smo i MeraCare koncept-integrirani sastav zdrave prehrane po najnovijim naučnim otkrićima. Visok kvalitet i odabrani sastojci podižu zdravlje i najbolje performanse kod svakog psa. Pokazatelj našeg uspeha su intenzivni lični odnosi s uzgajivačima i trenerima sportskih i policijskih pasa. Svi oni veruju nama i našim proizvodima. Vitalnost njihovih pasa i brojne nagrade koje su osvojili su najbolja potvrda našeg rada. Bliska saradnja omogućuje nam da prilagodimo kvalitet naših proizvoda specifičnim potrebama svakog psa.

Pet zvezdica za četiri šape

Već gotovo 60 godina, ime Meradog znači kvalitet u industriji hrane za pse. Dugogodišnje iskustvo,pouzdanost kvaliteta i entuzijazam naših kupaca učinio nas je jednim od najuspešnijih proizvođača super premium hrane za pse.

Meradog hrana znači vrhunski kvalitet
Kvalitetni sastojci omogućuju zdravlje , blagostanje i najbolje performanse kod svakog psa.

Meradog hrana se proizvodi u Nemačkoj u jednom od najmodernijih pogona za proizvodnju u Evropi. To garantuje najviši stepen kvaliteta i precizne metode proizvodnje. Naš opsežan
asortiman obuhvata punu ishranu(High premium i premium), grickalice i kekse za pse
koji su proizvedeni u vlastitim pekarama.

MeraCare koncept je sastav celovite prehrane u skladu s najnovijim nalazima u prehrambenoj industriji koji pruža vašem psu puno više od normalnog snabdevanja hranom.

Meradog nudi sve za celoživotno prijateljstvo. Pruža vašem psu najbolji kvalitet u svim fazama zivota-od najmlađe do najstarije dobi.